Veelzijdige camping bij Barneveld

Op zoek naar een camping in de omgeving van Barneveld? Even te noorden van onze camping ligt Barneveld. Boek een kampeerplaats op onze camping en bezoek de leuke dorpen in de buurt zoals Barneveld en Renswoude.

Camping Barneveld 

Deze in provincie Gelderland gelegen gemeente staat bekend om zijn pluimveeteelt en de sterk protestantse gemeenschap. Een van de bezienswaardigheden in Barneveld is dan ook het Nederlands Pluimveemuseum. Met onder andere een uitgestrekte hoendertuin, een ruim opgezette expositie, een actief veilinglokaal, een museumwinkel en kuikens direct uit de broedmachine is het Pluimveemuseum een leuke bezienswaardigheid voor het gehele gezin. En u kunt het gehele jaar terecht. In de zomer heeft Barneveld een aantal bijzondere evenementen. U kunt bijvoorbeeld de;

  • De Ballonfiësta bezoeken.
  • De Oud Veluwse Markt bewonderen.

Ontdek Barneveld

Faciliteiten voor jong en oud 

Op onze camping nabij Barneveld, vindt u veelzijdige faciliteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen gezellig met elkaar spelen in de speeltuin, bij de zwemvijver of hun ogen uitkijken bij de kinderboerderij. Benieuwd naar alle andere faciliteiten op Camping de Grebbelinie? Klik hier

Op de camping in Barneveld en omstreken

Bent u van plan om vanuit de camping Barneveld te bezoeken? Geef dan zeker het Ballonfiësta van Barneveld een kans. Dit spectaculaire evenement wordt in 2018 al voor de 36e keer gehouden. Van 22 tot en met 25 augustus zullen heteluchtballonnen met de meest bijzondere vormen het luchtruim boven Barneveld betreden. Zo dicht bij zo veel heteluchtballonnen ben u nog nooit geweest. Zijn alle luchtballonnen vertrokken? Dan kunt u genieten van de spectaculaire Nightglow!

Camping Barneveld


Rust en ruimte tussen de kippen
"Heerlijk weekje op De Grebbelinie gestaan. Prachtige niet te massale camping pal naast een grote kippenboerderij. Mooie ruime plekken op de grasmat waar de over het hek gevlogen Barnevelders (de kippen) je dagelijks komen begroeten. Prima sanitair. Erg rustig en stil, de vele zoemende muggen 's nachts waren in elk geval goed te horen." De heer en mevrouw v.d. Weeteringh


Ontdek Barneveld

Sinds 1966 organiseren Barneveldse winkeliers de Oud-Veluwse Markt. Geniet in de maanden juli en augustus van 6 donderdagen waarin de oud-Veluwse ambachten, oude klederdrachten en een markt met kooplieden in boerenkledij het straatbeeld bepalen. Vanaf onze Boerencamping Veluwe kunt u dit evenement gemakkelijk bezoeken.

  • 200 marktkramen
  • 30 oude ambachten
  • optochten met oude kinderwagens en antieke oud-Veluwse voertuigen
  • de kindervlooienmarkt
  • boerenmaaltijden
  • en nog veel meer

Of het nou zonnig is of wanneer het regent. De Barneveldse gezelligheid is te proeven in de sfeer. Van 09:00 tot 16:00 uur is de Oud-Veluwse Markt geopend en kunt u genieten van een heerlijk nostalgisch dagje uit.

Komt u ook heerlijk kamperen op onze camping in Barneveld en genieten van de prachtige omgeving en haar nostalgie? U bent van harte welkom!

Beschikbaarheid bekijken!

Laatste nieuws