Laatste informatie omtrent COVID-19

Check prijzen en beschikbaarheid

Camping Barneveld

Op zoek naar een camping in de omgeving van Barneveld? Even te noorden van onze camping ligt Barneveld. Boek een kampeerplaats op onze camping en bezoek de leuke dorpen in de buurt zoals Barneveld en Renswoude.

Camping Barneveld 

Deze in provincie Gelderland gelegen gemeente staat bekend om zijn pluimveeteelt en de sterk protestantse gemeenschap. Een van de bezienswaardigheden in Barneveld is dan ook het Nederlands Pluimveemuseum. Met onder andere een uitgestrekte hoendertuin, een ruim opgezette expositie, een actief veilinglokaal, een museumwinkel en kuikens direct uit de broedmachine is het Pluimveemuseum een leuke bezienswaardigheid voor het gehele gezin. En je kunt het gehele jaar terecht. In de zomer heeft Barneveld een aantal bijzondere evenementen. Je kunt bijvoorbeeld de;

  • De Ballonfiësta bezoeken.
  • De Oud Veluwse Markt bewonderen.

Ontdek Barneveld

Kamperen nabij Barneveld 

Dicht bij Barneveld gelegen vind je Camping De Grebbelinie. Bij uitstek een fijne plek om te kamperen in alle rust of te verblijven in een van de beschikbare accommodaties. Pure ontspanning en optimaal genieten komt hier helemaal samen. Voor iedere vakantieganger hebben wij de geschikte kampeer- of verblijfsmogelijkheid. Gaat je voorkeur uit naar een royale kampeerplaats, rustig gelegen comfortplaats of kiest u toch liever voor een unieke en bijzondere overnachting in een van onze hotelkamers? Wij laten de keuze volledig aan jou over! Bekijk hier alle kampeer- en verblijfsmogelijkheden

Kamperen met de luxe en het comfort van thuis

Ben je tijdens je kampeervakantie graag voorzien van net dat beetje extra? En past luxe kamperen meer in jouw straatje? Dan hebben wij voor jou de perfecte kampeermogelijkheid: een kampeerplaats met privé sanitair. Dit is een opkomende kampeermogelijkheid waarbij je nog meer in alle rust van je eigen kampeervakantie kunt genieten. Zie jij dit ook wel zitten, kamperen met de luxe en het comfort van thuis? Wij heten je van harte welkom om dit eens te ervaren. Recreëren in alle rust gebeurt op Camping De Grebbelinie! 

Boek jouw kampeervakantie 

Faciliteiten voor jong en oud 

Op onze camping nabij Barneveld, vind je veelzijdige faciliteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen gezellig met elkaar spelen in de speeltuin, bij de zwemvijver of hun ogen uitkijken bij de kinderboerderij. Benieuwd naar alle andere faciliteiten op Camping de Grebbelinie? Klik hier

Camping nabij Barneveld

Op de camping in Barneveld en omstreken

Ben je van plan om vanuit de camping Barneveld te bezoeken? Geef dan zeker het Ballonfiësta van Barneveld een kans. In de maand augustus zullen heteluchtballonnen met de meest bijzondere vormen het luchtruim boven Barneveld betreden. Zo dicht bij zo veel heteluchtballonnen ben je nog nooit geweest!

Ontdek Barneveld

Sinds 1966 organiseren Barneveldse winkeliers de Oud-Veluwse Markt. Geniet in de maanden juli en augustus van 6 donderdagen waarin de oud-Veluwse ambachten, oude klederdrachten en een markt met kooplieden in boerenkledij het straatbeeld bepalen. Vanaf onze boerencamping dichtbij de Veluwe kan je dit evenement gemakkelijk bezoeken.

  • 200 marktkramen
  • 30 oude ambachten
  • optochten met oude kinderwagens en antieke oud-Veluwse voertuigen
  • de kindervlooienmarkt
  • boerenmaaltijden
  • en nog veel meer

Of het nou zonnig is of wanneer het regent. De Barneveldse gezelligheid is te proeven in de sfeer. Van 09:00 tot 16:00 uur is de Oud-Veluwse Markt geopend en kan je genieten van een heerlijk nostalgisch dagje uit.

Kom je ook heerlijk kamperen op onze camping in Barneveld en genieten van de prachtige omgeving en haar nostalgie? Je bent van harte welkom!

Boek je vakantie