Camping Lunteren in bosrijke omgeving

Camping LunterenTen westen van de bosrijke Veluwe en tussen Barneveld en Ede bevindt zich het dorp Lunteren. Mede door de ligging van de campings aan de rand van het bos kent Lunteren vooral in de zomer veel toerisme.

Kamperen nabij Lunteren

Camping de Grebbelinie is één van de campings bij Lunteren. Onze camping bij Lunteren vindt u op nog geen 10 minuten rijden van het dorp. Jaarlijks vindt eind augustus de Oud-Lunterse dag plaats. Dit traditionele evenement heeft onder andere een braderie en optocht. Een aanrader voor het hele gezin.

Uitrusten op onze camping Lunteren

Tijdens een vakantie op onze camping bij Lunteren kunt u heerlijk ontspannen. Dat begint al met het ontbijt op bed van de bed and breakfast, waarna u van de zon kunt genieten bij onze zwemvijver en de dag afsluit bij uw accommodatie of tent. Aan het eind van uw vakantie bent u weer helemaal uitgerust!

Vakantie boeken bij onze camping bij Lunteren!

Ontdek de omgeving

Naast het mooie plaatsje Lunteren is er nog veel meer te doen in de omgeving. Omdat onze camping bij de Utrechtse Heuvelrug ligt, is de omgeving prachtig. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die u de mooiste plekken laten zien. Neem dus vooral uw fiets en wandelschoenen mee.

 


 

Prima camping voor rustzoekers
"Camping de Grebbelinie in Renswoude is puur kamperen met uitstekende "basic" campingvoorzieningen. Je komt hier niet voor een zwembad of vertier voor tieners, maar wèl voor megagrote plekken met electriciteit, waterkraan en kabelaansluiting CAI (voor de liefhebbers) op de kampeerplaats. Zeer geschikt als uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die in dit gebied mooie tochtjes kunnen maken. Diverse leuke stadjes dichtbij, zoals Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal en uiteraard Renswoude." Paul met partner


Laatste nieuws