Camping met zwemvijver voor jong en oud

Zoekt u een camping met zwemvijver voor veel waterpret voor het hele gezin? Kom naar De Grebbelinie in Renswoude!

Camping met zwemvijver

Bij de camping ligt een zwemvijver, zodat er tijdens zomerse maanden een verfrissende duik kan worden genomen. Op het aangelegen zandstrand waant u zich op onze camping met zwemvijver aan de kust. Alles wat u normaal aan het strand doet, kunt u ook bij ons doen! Zandkastelen bouwen, zwemmen, strandspelletjes doen als beachtennis of zonnen, het kan allemaal! Vanaf uw vakantieplaats bent u in een mum van tijd bij de zwemvijver. Ruilt u de Nederlandse kust in voor onze gemoedelijke camping met zwemvijver?

Camping met zwemvijver

Kindvriendelijke camping met zwembad

Camping de Grebbelinie is geen standaard camping met zwembad, maar beschikt over een zonverwarmde zwemvijver. Als de eerste zonnige dagen zich aandoen, kunnen durfals al de eerste duik nemen. Is dat u nog te koud? Dan moet u even geduld hebben tot de zon het water heeft verwarmd. Zien wij u terug op onze camping met zwemvijver?

Boek uw zwemvakantie bij onze camping met zwembad De Grebbelinie


Fantastisch
"Opnieuw heel erg genoten op de camping van de familie Van Triest. Mooie ruime plekken, super schoon sanitair, vriendelijke en zeer behulpzame mensen. De zwemvijver is echt een aanrader voor kinderen. Echt en top camping waar wij graag terugkomen!" Fam. Nijholt met vrienden


Laatste nieuws