Laatste informatie omtrent COVID-19

Check prijzen en beschikbaarheid

Familiecamping Utrecht

Zoek je een kampeerplaats op een familiecamping in Utrecht? De Grebbelinie is een gezellige en groene camping in Renswoude, tussen de Utrechtse Heuvelrug en De Veluwe.

Een echte familiecamping in Utrecht

De provincie Utrecht is een prachtige locatie voor een kampeervakantie. Onze familiecamping ligt in de prachtige natuur leuke omgeving voor het hele gezin. De rust van het platteland en De Veluwe en de leuke dorpen en steden in de buurt zorgen ervoor dat niemand zich verveelt!

Zoek je nog een kampeerplaats op een camping in Utrecht? Kom dan zorgeloos kamperen op Camping de Grebbelinie. Onze camping heeft ruime kampeerplaatsen op het gras. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van waterkraantje, vuilwaterafvoer, elektra 6 of 10 ampère, gratis wifi en een televisie-aansluiting.

Boek een kampeerplaats

Kampeerplaats met veel mogelijkheden

Er zijn maar weinig campings in Utrecht waarbij je zulke ruimte kampeerplaatsen krijgt. Kamperen doe je op onze camping op een grasmat van 6,5 hectare en de plaats is voorzien van een waterkraan, vuilwaterafvoer, een aansluiting voor de TV en je krijgt de keuze uit 6 ampère of 10. Daarnaast hoef je niks voor de Wifi te betalen!

De Grebbelinie heeft veel faciliteiten. Voor de kinderen is er een speeltuin, maar er is ook een kinderboerderij. Daarnaast is er animatie voor jong en oud. Extra leuk: De Grebbelinie ligt aan een zwemvijver. Er is dus ook genoeg waterpret voor jong, maar natuurlijk ook voor oud! Dat is niet alles. Onderstaande faciliteiten hebben wij ook.

Het sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien en met het kindersanitair, de familiedouche en de invalidenruimte geschikt voor iedereen.

Bekijk alle faciliteiten

 

De camping met de mooiste omgeving van Utrecht

De ligging van onze kampeerplaats is ideaal. Vanaf ons fietst u zo naar de Utrechtse Heuvelrug of bezoek kleine dorpjes in de buurt zoals Lunteren, Barneveld of neem een kijkje in Renswoude zelf! Heeft u geen fiets bij zich? Wees gerust want bij onze receptie staan elektrische fietsen voor u klaar die te huren zijn om de omgeving op uw gemak te ontdekken. 

De Utrechtse Heuvelrug is een groot natuurgebied perfect wat voor een fietstocht of een lange wandeling. Er zijn hier velen routes ook voor de mensen die graag paard rijden. In dit gebied vindt u ook veel cultuur zoals het Huis Doorn en het Kasteel van Amerongen. Andere kleine en gezellige dorpjes die in deze regio liggen en het bezoek meer dan waard zijn:

  • Amerongen;
  • Lunteren;
  • Driebergen;
  • Zeist.

Boek nu de gezelligste familie camping van Utrecht!

Goed rond gekeken en enthousiast geworden? Neem snel contact met ons op of reserveer hieronder direct om uw plek op onze camping veilig te stellen.

Reserveer hier