Zorgeloos kamperen op de Veluwe

Camping de Grebbelinie is een kindvriendelijke camping met ruime kampeerplaatsen. Kamperen doet u op een groene grasmat van 6,5 hectare. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van waterkraantje, vuilwaterafvoer, elektra 6 of 10 ampère, gratis wifi en een televisie-aansluiting.

Tijdens het kamperen op de Veluwe kunt u gebruik maken van de zwemvijver, kinderboerderij, een recreatieruimte, een jeu-de-boules-baan, tafeltennis en in diverse hoeken van de camping een speeltuintje voor de kinderen. Honden (mits aangelijnd) zijn in overleg toegestaan. Bekijk snel alle faciliteiten van onze familiecamping.

Het moderne sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien. Tevens is hier een mooi en praktisch ingericht kindersanitair, familiedouche en invalideruimte.

De auto mag op de kampeerplaats worden geparkeerd. Geen fiets meegenomen? (Elektrische) fietsen kunt u bij de receptie huren. Hier kunt u ook verse broodjes, ijsjes en ansichtkaarten kopen, een antennekabel of een set jeu-de-boules.

Om uw verblijf zo compleet mogelijk te maken, kunt u op de receptie verse broodjes bestellen of zelfs een complete ontbijtmand. Deze kunt u afhalen tijdens de openingstijden van de receptie.

Aankomst is vanaf 14.00 uur - vertrek voor 12.00 uur.

Komt u kamperen op de Veluwe?

Wilt u kamperen op de Veluwe? Maak dan snel en gemakkelijk uw reservering via ons online boeken.

U kunt kamperen tot 12 oktober 2019.

 

Laatste nieuws