Minicamping op de Veluwe

Het voordeel van een minicamping op de Veluwe is dat het een kleine en overzichtelijke Boerencamping is. Uw kinderen kunnen zelf spelen en zich vermaken zonder dat u ze uit het oog verliest. Afhankelijk van uw plaats kunt u zelfs op uw stoel blijven zitten. Een minicamping op de Veluwe, dat is toch ideaal?

Familiecamping op de Veluwe

Nog op zoek naar een gezellige familiecamping ovoor een vakantie met het hele gezin? Of juist een plek waar u kunt genieten van een rustige kampeervakantie en de prachtige natuur kunt ontdekken? Dan is camping de Grebbelinie echt iets voor u.

Bij onze minicamping op de Veluwe kan zelfs het ontbijt geheel worden verzorgd. In onze bed and breakfast accommodaties wordt u wakker op heerlijke boxspringbedden en kunt u gelijk aanschuiven voor het ontbijt. Kunt u nog fijner wakker worden? 

Minicamping Veluwe

Activiteiten op de Veluwe

Vanaf onze minicamping op de Veluwe kunt u veel leuks doen. Natuurlijk komen wandelen en fietsen over de Veluwe meteen bij u op. Maar u kunt nog meer doen. Bijvoorbeeld een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Dit museum, met een grote verzameling kunst, is een echte aanrader voor tijdens uw vakantie. Of bezoek een van de leuke dorpen en steden op de Veluwe. Met Apeldoorn en Arnhem heeft u twee leuke winkelsteden om de hoek. Maar ook twee steden die heel leuk zijn vanwege de bezienswaardigheden.

Minicamping Veluwe

Onze kleine camping op de Veluwe is ideaal om met uw (klein)kinderen heen te gaan. Door de speeltuintjes, zwemvijver en de kinderboerderij zullen ze zich niet snel vervelen. Ook in de omgeving is er voldoende te beleven. De camping ligt tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Binnen enkele minuten kunt u rondlopen of fietsen in de prachtige natuur.

Boek onze minicamping op de Veluwe!

 Heerlijk
"Zeer gastvrije en behulpzame eigenaren. Uitstekend aangelegd en onderhouden. Mooie ligging in de natuur." De heer en mevrouw Groen


Laatste nieuws