Lees het laatste nieuws van onze camping

Check prijzen en beschikbaarheid

Minicamping Veluwe

Op een prachtige plek, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, ligt Camping De Grebbelinie. De rust van het platteland, het kasteeldorp Renswoude en onze gastvriendelijkheid zorgen voor een unieke combinatie. Wij beschikken over ruime kampeerplaatsen, luxe accommodaties, faciliteiten voor jong en oud en een omgeving die je zeker moet verkennen. Alle ingrediënten om van elke vakantie een succes te maken!

Kamperen dicht bij de Veluwe

Het échte kampeergevoel ervaar je met een overnachting op één van onze ruime kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een waterkraantje, elektra van 6 of 10 ampère, vuilwaterafvoer, gratis wifi en een televisie-aansluiting! Camping De Grebbelinie is een kindvriendelijke camping waar je van alle gemakken bent voorzien. Tijdens het kamperen op de Veluwe kan je gebruik maken van alle faciliteiten, zoals de zwemvijver en recreatieruimte. Geniet van mooie plekjes midden in het groen. Kies voor een rustig plekje aan de rand van het veld, of juist gezellig met vrienden of familie op het veld. Je bepaalt het helemaal zelf! 

Ga je dit jaar op vakantie met de camper? Onze minicamping dichtbij De Veluwe beschikt over een aantal camperplaatsen. De verharde ondergrond zorgt ervoor dat de camper stevig staat en je optimaal kunt genieten van een vakantie in jouw eigen camper!

Ontdek onze kampeerplaatsen

Huur een luxe accommodatie!

Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuisje dichtbij De Veluwe? Geniet van de buitenlucht en de natuur, maar wel met het gemak en comfort van thuis. Je kunt kiezen uit de volgende glamping accommodaties:

Minicamping Veluwe

Faciliteiten voor iedereen

Geen moment te vervelen tijdens de vakantie. Camping De Grebbelinie is een echte familiecamping in Renswoude. Veel leuke faciliteiten om jouw verblijf zo prettig mogelijk te maken. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de kinderboerderij of in de speeltuin. Ook is er op onze camping een speelvijver en een jeu de boules baan!

Bekijk alle faciliteiten

Ontdek de Veluwe

Vanaf onze minicamping op de Veluwe is er veel leuks doen. Natuurlijk komen wandelen en fietsen over de Veluwe meteen bij je op, maar er is nog zoveel meer! Bijvoorbeeld een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Dit museum, met een grote verzameling kunst, is een echte aanrader. Of bezoek een van de leuke dorpen en steden op de Veluwe. Met Apeldoorn en Arnhem heb je twee leuke winkelsteden om de hoek. Maar ook twee steden die heel leuk zijn vanwege de bezienswaardigheden.

Ontdek de omgeving

Boek onze minicamping nabij de Veluwe 

Samen met je partner een heerlijke vakantie tegemoet gaan op de minicamping bij de Veluwe? Kom naar Camping De Grebbelinie, gelegen in het natuurrijke Renswoude. Op onze camping kom je heerlijk tot rust midden in de natuur en zijn er rondom de camping tal van mooie wandel- en fietsroutes. Voor een heerlijke rustvakantie ben je bij ons aan het juiste adres!

Boek nu je vakantie