Coronavirus

Geplaatst: 06-05-2020

Update

Vanaf maandag 15 juni gaat ons sanitair weer open. 

 

 

Laatste informatie omtrent Coronavirus (update 6 mei)

Zoals we allemaal hebben kunnen zien op de persconferentie zijn er geen veranderingen betreffende het kamperen.

Dit betekend dat we open zijn voor kampeerders met eigen voorzieningen (wc en wasgelegenheid in uw kampeermiddel). U mag dus komen kamperen!

U kunt bij ons het chemische toilet stortplaats gebruiken.

Het sanitair gaat 1 juli weer open. 

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. 

Er zijn op de camping veel vrije plaatsen, het is makkelijk om u te houden aan de 1,5 meter afstand. U kunt bij ons genieten van de rust en de ruimte om u heen. 

De verhuur van de vakantiewoningen en de hotelkamer Key West kan gewoon doorgaan omdat u hier eigen sanitair in heeft.

Heeft u een boeking voor 1 juli en wilt u annuleren bel ons dan niet maar mail ons, u kunt uw vakantie gratis omboeken naar een ander tijdstip of een voucher krijgen voor uw aanbetaalde bedrag.

U zal begrijpen dat het erg druk is door de persconferentie en we ons best doen om u z.s.m. te beantwoorden.


Laatste informatie omtrent Coronavirus (update 21 april)

Zoals we allemaal hebben kunnen zien op de persconferentie zijn er geen veranderingen betreffende het kamperen.

Dit betekent dat we open zijn voor kampeerders met eigen voorzieningen (wc en wasgelegenheid in uw kampeermiddel). U kunt bij ons het chemische toilet stortplaats gebruiken.

Het sanitair is in iedergeval tot 20 mei gesloten. 

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. 

Er zijn op de camping veel vrije plaatsen, het is makkelijk om u te houden aan de 1,5 meter afstand. U kunt bij ons genieten van de rust en de ruimte om u heen. 

De verhuur van de vakantiewoningen en de hotelkamer Key West kan gewoon doorgaan omdat u hier eigen sanitair in heeft.

 

Laatste informatie omtrent Coronavirus (update 3 april)

Op woensdagmiddag 1 april hebben wij van de gemeente Renswoude gehoord dat onze dat gemeenschappelijke toilet-, was-, en douchevoorzieningen nu tot verboden gebied zijn verklaard en deze moeten dus worden afgesloten in ieder geval tot 28 april.

Dit betekent dat onze accommodaties met eigen douche en toilet wel geopend zijn voor onze gasten (mits u en uw omgeving in goede gezondheid verkeren). Alle andere accommodaties en kampeerplaatsen zijn beperkt geopend. Onze sanitairgebouwen zijn gesloten tot 20 mei (op aanraden van de Minister President). Op 21 april is er weer een overleg over eventuele verdere maatregelen of versoepeling. Wij zullen u op de hoogte houden via onze website.

Hopelijk draagt dit besluit bij aan het onder controle krijgen van het coronavirus (Covid-19).

 

Openstelling

Camping de Grebbelinie zal op 1 april 2020 open gaan voor accommodaties met eigen douche en toilet en onze gasten die een (voor) seizoenplaats hebben geboekt en willen komen. Alle andere kampeerplaatsen en accommodaties zijn gesloten tot in ieder geval 20 meil 2020. 

De volgende faciliteiten blijven ook gesloten tot en met 28 april 2020:

 • De zwemvijver
 • De theeschenkerij
 • De receptie
 • Alle gedeelde sanitaire voorzieningen
 • Het animatieteam

Doordat de richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief.

 

Maatregelen

Wij dragen, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze camping. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen wij hierin de adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM en brancheorganisatie Hiswa/Recron. Daarbij valt te denken aan:

 • Extra hygiëne voor medewerkers
 • Als u reeds ziekteverschijnselen heeft, dient u thuis te blijven of als1 van de personen ziekteverschijnselen vertoont tijdens het verblijf, dan dient het hele gezelschap de camping te verlaten.
 • Vermijd het contact met andere gasten en/of medewerkers zo veel mogelijk.
 • Vragen dienen bij voorkeur per e-mail te worden gesteld.
 • SVP inchecken met 1 persoon via intercom, graag voldoende afstand houden tot onze medewerk(st)ers.
 • Wij geven de voorkeur aan bankbetalingen.

We vertrouwen erop dat we, door samen met u deze maatregelen te nemen, u toch een fijne vakantie te kunnen bieden.

 

Annuleren i.v.m. Coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of u uw vakantie moet annuleren. Wij willen in deze onzekere tijden zoveel mogelijk voor onze gasten betekenen. Daarom hebben wij de volgende bijzondere voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden zijn op iedereen van toepassing, ongeacht of u een annuleringsverzekering heeft afgesloten. Camping de Grebbelinie behoudt het recht om deze bijzondere voorwaarden ten alle tijden te wijzigen of op te schorten.

 

Wanneer u zelf een annuleringsverzekering heeft afgesloten, bekijk dan eerst de voorwaarden van uw eigen verzekering, voor u contact met ons opneemt.

U zal begrijpen dat het telefonisch erg druk is en vragen u dan ook uw eventuele vragen per mail te stellen op info@campingdegrebbelinie.nl

 

Boekingen tot en met 19 mei:

 • Onderstaande bijzondere voorwaarden gelden alleen voor reserveringen met een maximum verblijf van 21 nachten.
 • Een boeking met aankomst op uiterlijk 28 april 2020 krijgt de mogelijkheid om het verblijf te annuleren, waarbij de (aan)betaling omgezet wordt naar een tegoed. Dit tegoed kan ingezet worden voor een nieuwe reservering, waarbij de volgende voorwaarden gehanteerd worden:

-      Het verblijf moet in 2020 plaatsvinden.

-      Wanneer de nieuwe periode een duurdere periode betreft, dient u het verschil bij te betalen.

-      Wanneer de nieuwe periode een goedkopere periode betreft is er geen sprake van restitutie.

-      Wanneer er geen beschikbaarheid is op de door u gewenste datum, ontvangt u geen restitutie van reeds betaalde gelden.

 

Boekingen vanaf 19 mei 2020:

Vooralsnog ziet het er naar uit dat de camping volledig open kan gaan na de meivakantie. Alle boekingen met een aankomstdatum na 28 april blijven vooralsnog bestaan. Houdt deze pagina in de gaten voor eventuele updates. Wij volgen het beleid en advies van de overheid, het RIVM, de veiligheidsregio Utrecht en de branchevereniging HISWA/RECRON. 

 

Het zijn onzekere tijden voor de kampeerbranche.

 

Vooralsnog kunnen en mogen we 1 april open.

 

Het coronavirus houdt kamperen in de provincie Utrecht (nog) niet tegen.

 

Om besmetting van het verschrikkelijke Coronavirus in te dammen in Nederland gelden bij ons op de camping ook strenge regels.

Wij mogen als camping in de Provincie Utrecht open. Mits wij en U zich aan strenge afspraken houden.

Dit houdt in:

 

-          We begroeten u niet zoals u van ons gewend zijn. De receptie is dicht. U meldt zich via de intercom aan, de slagboom zullen wij voor u openen, zodat u uw kampeermiddel kan opbouwen. S’ nachts sluiten we de slagboom. Hij opent vanzelf wanneer u eraf moet.

-          We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar

-          Heeft u griep of verkoudheidsverschijnselen kom niet  naar de camping toe. Bent u hier en krijgt u klachten, ga naar huis!

-          De containers en de chemische toiletten zullen wij met regelmaat desinfecteren.

 

 

Op 27 maart hebben verschillende verschillende veiligheidsregio’s besloten dat gezamenlijke sanitairgebouwen niet open mogen. Dit geldt in iedergeval tot 28 april. Dit houdt in dat u uw eigen sanitair in uw caravan moet gebruiken.

 

We hopen uiteraard dat dit allemaal snel achter de rug is en dat we verder nog een heerlijk en een veel persoonlijker seizoen samen mogen hebben.

 

Uiteraard lopen we rond om een praatje met u te maken op veilige afstand.

 

graag tot ziens

< Nieuws overzicht

Laatste nieuws