Lees het laatste nieuws van onze camping

Check prijzen en beschikbaarheid

Culturele uitstapjes

Cultuur & geschiedenis vind je niet alleen binnen in een museum. De omgeving rondom onze camping straalt geschiedenis uit. Ontdek het met eigen ogen! We hebben hieronder alvast een mooie selectie gemaakt voor de cultuurliefhebbers onder ons.

Omgeving overzicht

Kröller Möller Museum

In het Kröller-Müller Museum op de Veluwe vind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld! Verder kun je hier fijn rondwalen door een van de grootste beeldentuinen van Europa.

Landgoed Schaffelaar

Landgoed Schaffelaar is een echte blikvanger. Het is omringd door een groot parkbos, waar je heerlijk kunt wandelen. Uniek is dat het landgoed te vinden is op steenworpafstand van het centrum van Barneveld. 

De Grebbelinie

Direct naast de camping ligt Fort Daatselaar een belangrijk punt van de Grebbelinie. In het Grebbelinie Bezoekerscentrum leer je meer over oorlog en vrede in de Gelderse Vallei en de rol van de Grebbelinie hierin.

Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is al jarenlang een populair uitje. Laat je meenemen op reis door de tijd van maar liefst twee eeuwen geleden tot heel recent. De geschiedenis komt hier tot leven.

Kasteel Amerongen

De huidige staat van Kasteel Amerongen dateert uit 1680 en is nu ingericht als kleinschalig museum. De kasteeltuin bestaande uit: de bloementuin, de moestuin, de boomgaard en het bospark. Is een genot om doorheen te dwalen.

Nederlands Pluimveemuseum

In het Nederlands Pluimveemuseum in Barneveld leer je alles over de kip en het ei. Een interessant museum dat onder andere de ontwikkeling van pluimveehouderijen in Nederland laat zien. Leuk voor jong en oud!

Museum Nairac

Museum Nairac zit in het centrum van Barneveld. Maak hier kennis met vele boeiende verhalen over Barneveld en de Veluwe. Er zijn minimaal 3 keer peer jaar ook wisseltentoonstelling over kunst, design of andere zaken te bewonderen.