Lees het laatste nieuws van onze camping

Check prijzen en beschikbaarheid

De natuur in

In de omgeving van Camping De Grebbelinie bestaan landbouw en natuur al eeuwenlang naast elkaar. De afwisseling van veel mooie natuurlandschappen, opengestelde landgoederen en water maakt deze regio tot een heerlijke plek om te vertoeven.  

Spot diverse mooie vogels in het gebied te zien, zoals de ijsvogel, de uil, de specht, de kievit, of een (witte) reiger nabij de sloot vissen. Ga je 's morgensvroeg of 's avonds bij schemering wandelen? Dan is de kans groot dat je een sprong reeën of vleermuizen ziet!

Omgeving overzicht

Grebbelinie

Fort Daatselaar maakte in WO1 en WO2 onderdeel uit van het militaire systeem. Doordat je de geschiedenis hier nog goed kunt zien, is het een bijzondere ervaring.

Utrechtse Heuvelrug

Een prachtig gebied met als bekende 'toppen' de Grebbeberg (+ 52m) en de Amerongse Berg (+ 68m).  Bewonder kastelen, kronkelende rivieren, bossen, stuifzanden en heidevelden.

Veluwe

Op fietsafstand van de camping liggen de uitlopers van de Veluwe. Bijna 1000 km2 aan bossen, heide en stuifzanden vormen samen een prachtig natuurgebied.

Ginkelse Heide

De Ginkelse Heide vormt het schitterende leefgebied voor veel edelherten, wilde zwijnen, schapen en reeën. Geniet van de rust en de prachtige vergezichten! 

Klompenpaden

Er lopen diverse Klompenpaden (prachtige wandelroutes over het boerenland) langs onze camping. Wandelliefhebbers hebben genoeg leuke opties in de directe regio!