De Veluwe

De VeluweOp fietsafstand van de camping liggen de uitlopers van de Veluwe. Bijna 1000 km2 aan bossen, heide en stuifzanden vormen het grootste laaglandnatuurterrein van Noordwest-Europa.

Vanaf de Veluwe lopen vele beken naar het lager gelegen gebied: de Gelderse Vallei. Eén van die beken is de Luntersebeek, die tegenwoordig door de fortgracht en langs de camping stroomt. Door ingrepen van het Waterschap is het water weer schoon en helder. Stekelbaarsjes en andere vissen voelen zich er thuis en vele watervogels strijken er neer.

Bij Otterlo (afstand 20 km) bevindt zich de dichtstbijzijnde ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het Kröller Möller Museum, dat deel uitmaakt van het park, is wereldberoemd. Verder is het park bekend om zijn fauna met grote zoogdieren, zoals de moeflon en het edelhert.


De Veluwe
Camping bij De Veluwe

Kom op onze camping nabij de Veluwe en geniet van een ontspannende vakantie in een prachtige omgeving. Met een beetje geluk ziet u overigens ook rond de camping reewild, gewoon vanuit uw tent, huisje of caravan. 

Boeken

Laatste nieuws