Lees het laatste nieuws van onze camping

Check prijzen en beschikbaarheid

Leuke kinderuitjes

Wij hebben een afwisselende selectie van leuke kinderuitjes in de regio van onze kindvriendelijke camping samengesteld. Zo wordt jouw vakantie met de kinderen nóg leuker! Bekijk hieronder snel onze tips.

Omgeving overzicht

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark is een populair dierenpark in Rhenen. Bewonder de reuzenpanda's in het mystieke Pandasia, sta oog in oog met ijsberen of leg een spannende expeditie af in het Berenbos!

Pyramide van Austerlitz

Beklim samen het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug: de Pyramide van Austerlitz! Geniet van een hapje en een drankje en laat de kids uitrazen in het geliefde gratis Lunapark midden in de bossen.

Recreatiegebied Zeumeren

Recreatiegebied Zeumeren is een heerlijke plek voor een dagje uit. Hier raak je in één dag niet op uitgekeken, er is zoveel te doen! Van waterskiën tot kanovaren en van vissen tot midgetgolfen...

Henschotermeer

Het grote Henschotermeer is een schitterend recreatiegebied midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een heerlijke plek om even lekker te ontspannen en een duik in het water te nemen.

Julianatoren

Julianatoren is een superleuk kinderpretpark in Apeldoorn. Het pretpark (met meer dan 60 afwisselende attracties!) is gericht op kinderen van 2 tot +/- 10  jaar. Een top uitje voor met het gezin.

Nationaal Militair Museum

Interessant en leerzaam voor het hele gezin! Dwaal door het indrukwekkende glazen gebouw tussen de tanks en vliegtuigen. Voel en ervaar de geschiedenis van de Nederlandse krijgsmacht.