Lees het laatste nieuws van onze camping

Check prijzen en beschikbaarheid

Steden en dorpen

Breng een bezoek aan de gemoedelijke dorpen & steden in de regio waar de geschiedenis nog goed voelbaar is. Pak een terrasje, dwaal door de winkelstraten, neem een kijkje op een prachtig landgoed of proef de sfeer op een van de gezellige markten.

Omgeving overzicht

Renswoude

Onze camping ligt naast het intieme dorpje Renswoude. Bekijk snel de top 10 hotspots in Renswoude. Het prachtige kasteel met schitterende Engelse kasteeltuin is sowieso een aanrader!

Lunteren

Lunteren is een gezellig dorp met leuke winkeltjes. In de zomer worden er diverse zomerbraderieën georganiseerd. Daanaast mag je het jaarlijks terugkerende dorpsfeest de 'Oud-Lunterse Dag' niet missen!

Barneveld

Het schitterende Landgoed Schaffelaar staat in de top 100 van de Nederlandse UNESCO-monumenten. Daarnaast is Barneveld ook geliefd door de Oud Veluwse Markt die plaatsvindt in juli / augustus.

Scherpenzeel

Een mooi historisch plaatsje met prachtige fietsroutes. Vanuit Scherpenzeel fiets en wandel je over landgoederen en langs de vele boerenerven. Kasteel Huize Scherpenzeel is alleen al prachtig!

Amersfoort

Amersfoort heeft een prachtige historische binnenstad met veel middeleeuwse details. Geniet van de mooie kanalen en de leuke mix tussen oud en nieuw. Een plek waar je nog regelmatig naar terug wilt keren!

Utrecht

Utrecht is een schitterende bruisende stad. Hier adem je cultuur en geschiedenis. Beklim de Domtoren, bezoek een van de vele interessante musea of strijk neer op een leuk terrasje aan de gracht.