Lees het laatste nieuws van onze camping

Check prijzen en beschikbaarheid

Jouw pipowagen overnachting op de Veluwe

Een unieke pipowagen overnachting ervaar je op camping de Grebbelinie! Geniet van de natuur, ervaar het knusse en romantische gevoel en geniet natuurlijk volop.

Jouw pipowagen overnachting

Deze populaire overnachting is zeker de speciale ervaring waard. De pipowagen kan worden geboekt tot vier personen, maar vaak wordt deze ook voor twee personen geboekt als romantisch weekendje weg.

De pipowagen heeft een compleet ingerichte keuken met 2-pits kookplaats en natuurlijk een koffiezetapparaat. Verder is deze pipwagen voorzien van een 2-persoons bedstee, dat maakt de ervaring extra speciaal. Ook voor de kinderen zijn er leuke bedden, want die mogen in een stapelbed slapen, dat is leuk!

Het typische balkonnetje is een echte blikvanger. Hier kun je in de avonden prachtig sterren kijken, dat is pas echt bijzonder.

Boek nu

Faciliteiten op de camping

Op en rondom de camping in Utrecht is er heel veel te beleven. Zo is er een zwemvijver waar jong en oud kan genieten op het heerlijke strand en de mooie natuur. Vooral voor kinderen is dit zeker de moeite waard!

Verder is er een kinderboerderij met onze pony Polly en drie kippen, natuurlijk hebben wij ook leuke geitjes rondlopen die van knuffelen houden. Verder zijn er voor kinderen genoeg activiteiten zoals spelen in de speeltuin, crossen met de skelters, karretjes en steps. Genoeg te beleven dus!

Ook de echte campingsport kan niet missen tijdens jouw vakantie. Onze Jeu-de-boules baan ligt centraal op de camping en is een echte aanrader, want dit kan niet missen. Ook is er een tafeltennistafel te vinden en batjes en balletjes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Pipowagen overnachting

Ontdek de omgeving

Jouw ervaring tijdens het in een pipowagen overnachten is niet compleet zonder de volgende uitjes. Natuurlijk moet je tijdens de vakantie even cultuur gesnoven hebben. Bekijk hier alle culturele uitjes. Toch springt er voor ons één uitje echt even uit. Tijdens het verblijf in de pipowagen moet je bij de Grebbelinie zijn geweest. Leer alles over de geschiedenis van deze bijzondere plek waar de camping middenin staat. Van de loopgraven tot de het bezoekerscentrum tot rondleidingen door de omgeving. Leer alles over de oorlog en de taak van de Grebbelinie.

Als je met kinderen overnacht in de pipowagen kan een uitje naar Ouwehands dierenpark niet missen. Bezoek de panda’s, wandel door het aquarium en leef je helemaal uit in ravot apia. Er is genoeg te beleven voor jong en oud.

De steden en dorpen die we aanraden te bezoeken zijn natuurlijk Utrecht. Dwaal door de straten van deze mooie stad en vaar over de rivier tijdens een rondvaart of met een gehuurde boot. ’s Avonds kun je heerlijk dineren aan de grachten van Utrecht, daarna reis je weer terug en kan je nog heerlijk op de veranda van de pipowagen zitten terwijl je de nacht afsluit.

Ontdek de Veluwe

De Ginkelse heide is een bijzonder landschap waar er prachtig gewandeld kan worden. Geniet in augustus van de mooie heide of spot in de lente herten en reeën. Er is veel te ontdekken, want zelfs op de Ginkelse Heide zie je hier en daar sporen van de oorlog door alle loopgraven.

Ook de klompenpaden zijn het bezoeken waard. Dit is een unieke ervaring door het boerenland en de natuurrijke omgeving. Geniet van alles wat de omgeving jou te bieden heeft!

Boek jij binnenkort een pipowagen overnachting? Wij kijken van harte naar je uit en geven ook graag tips over de natuur, de omgeving en de prachtige steden en fietstochten in de omgeving.

Boek de pipowagen overnachting!