Vakantiepark in de Utrechtse Heuvelrug

Ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug ligt in één van de mooiste gebieden van de provincie Utrecht.  Met 23.000 ha bossen, heidevelden en stuifzanden is de Utrechtse Heuvelrug na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland. Een prachtige omgeving voor een wandeling of fietstocht.

Fietsen op de Utrechtse Heuvelrug

Tal van fiets-, wandel- en ruiterroutes is het gebied bij uitstek geschikt voor een mooie verkenningstocht. Maar behalve natuur is er ook cultuur in overvloed in de Utrechtse Heuvelrug. Beschermde dorps- en stadsgezichten en eeuwenoude kastelen zijn een bezoek waard!

Luxe vakantie op ons vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Ons vakantiepark bij de Utrechtse Heuvelrug beschikt over mooie vakantiewoningen en kampeermogelijkheden. Onze ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor uw caravan, camper of tent en beschikken over diverse aansluitingen. Verblijft u liever in een vakantiewoning met een heerlijk ontbijt op bed, dan hebben wij comfortabele accommodaties voor u. Ook kunt u bij onze zwemmen in de zwemvijver! Komt u ook vakanti vieren op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug?

Boeken!

Prachtige omgeving

De Utrechste Heuvelrug biedt allerlei mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Of u nu samen op vakantie bent of met het hele gezin, er zijn genoeg dingen te doen in de omgeving. Zo kunt u er lekker op uit met de fiets of de verschillende wandelroutes gaan ontdekken. Met de kinderen een dagje weg? Wij hebben een aantal leuke uitjes voor u op een rijtje gezet


Mooi, ruim opgezette camping
"Mooie camping met ruime plaatsen, allemaal voorzien van water, afvoer, WiFi en cai. Het nieuwe toiletgebruik is prachtig en wordt heel goed schoongehouden. Er is een zwemvijver en genoeg speelmogelijkheden voor kinderen. Vanaf de camping zijn er fiets- en wandelroutes. Het is prachtig fietsen op de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. Tip: Amerongen en Wijk bij Duurstede zijn ook zeker de moeite waard om naar toe te fietsen. Voor boodschappen kun je in Renswoude en Lunteren terecht." Alja met partner


Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Lees meer over onze Camping Utrechtse Heuvelrug

Laatste nieuws