Bed and Breakfast op de Veluwe

Uniek in de regio! Onze sfeervolle Bed and Breakfast accommodaties zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens zeer handig voor de moderne vakantieganger. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en van alle gemakken voorzien.

Gezellige Bed and Breakfast op de Veluwe

De Bed and Breakfast accommodaties beschikken over een ruime, comfortabele woonkamer. De keuken is voorzien van een magnetron. Verder heeft u een eigen ruime badkamer en apart toilet. De vloerverwarming zorgt voor een comfortabel verblijf. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers en zijn voorzien van heerlijke boxspringbedden. Wanneer u ’s ochtends ontwaakt staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar! Komt u binnenkort ook eens langs op onze Bed and Breakfast camping?

Wist u dat onze Bed and Breakfast op de Veluwe door de Dutch Bed & Breakfast Foundation is genomineerd met maar liefst 4 tulpen?

Let op: Honden zijn niet toegestaan in de Bed and Breakfast accommodaties.

Wilt u een Bed and Breakfast op de Veluwe? Maak dan snel en gemakkelijk uw reservering via ons online boeken. Geef uw ontbijt door aan de receptie en de volgende dag staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar!

Boeken

Bed and Breakfast   Bed en Breakfast

Laatste nieuws