Lees het laatste nieuws van onze camping

Check prijzen en beschikbaarheid

Wat kan je allemaal doen in de omgeving?

Geplaatst: 12-07-2023

In de omgeving zijn er in de zomer leuke dingen te doen!

 

Zo hebben wij leuke markten:

Braderie Lunteren

19, 26 juli en 2, 9 en 16 augustus. In het dorp van Lunteren.

Oud Veluwse markt Barneveld

De eerste valt op donderdag 27 juli en de andere drie op donderdag 3, 10 en 17 augustus.

Van 10.00 tot 17.00 uur.

 

U kunt leuk gaan winkelen:

Utrecht, Arnhem, Veenendaal en Ede.

 

Er zijn veel leuke uitjes om te doen:

Zo is er een rondleiding in kasteel Renswoude, dinsdagmiddag 11 juli en 15 augustus. De kosten zijn €9,00 P.P. aanmelden kan: kasteelrenswoude@bibliotheekzout.nl

Julianatoren Apeldoorn. Het park heeft meer dan zestig te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen.

Speelpark & maisdoolhof in Voorthuizen. Maak de speurtocht, zowel voor kinderen als voor volwassenen, en zie zo snel mogelijk de uitgang te vinden.

 

Of leuke museums:

In zandsculpturen Garderen Stap je in een wereld van zand, kunst, vermaak en geschiedenis tijdens de tentoonstelling van 2023.

Nationaal militair museum Soest. Volg de gele pijlen door het museum en ontdek het verhaal van de krijgsmacht. Zo is iedereen, jong en oud, makkelijk enkele uren zoet.

Openluchtmuseum Arnhem. Het bestaat uit een buitenmuseum en een binnenmuseum. Het museum geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen

Oude ambachten & speelgoed museum in Terschuur. Je ziet speelgoed waar jij (of je ouders en grootouders) in de jonge jaren mee zijn opgegroeid. Een feest van herkenning, verbazing en misschien wel een beetje weemoed.

Paleis het Loo Apeldoorn. Het paleis werd tot 1975 door leden van de Koninklijke familie van Nederland bewoond.

 

Uitjes naar de dierentuin:

Vlindertuinen. Het complex, dat bij een oude Veluwse boerderij is gesitueerd in Harskamp, bestaat uit 5 bijzondere en prachtige vlindertuinen.

Dierenpark Amersfoort. Met slurf of zonder slurf. Kwispelend of brullend. Kakelbont of camouflage. Sommige dieren moet je gewoon met je eigen ogen zien.

Apenheul Apeldoorn. In het park verblijven ruim 300 apen van zo'n 35 verschillende soorten die thuishoren in Afrika, Zuid-Amerika en Azië.

 

ls het weer wat minder goed?

Coronel Adventure Indoor Klimbos. Een park vol hindernissen en spectaculaire parcoursen, waar het niet uitmaakt of de zon schijnt of dat het regent.

The MAXX Veenendaal. Gelegen aan de A12 bij Veenendaal, biedt The Maxx allerlei leuke en spannende uitjes voor alle leeftijden.

 

Lekker gaan fietsen of wandelen in de buurt.

Fietsexcursie historie vliegbasis soesterberg. Gidsen van het Utrechts Landschap nemen je mee op een fietsexcursie van ruim 10 kilometer.

Stadswandeling Rhenen. Rhenen is een verrassend levendige stad waar veel te zien is. En waarover dus veel te vertellen is.

We hebben natuurlijk nog veel meer fiets en wandelroutes!

Nieuws overzicht