Lees het laatste nieuws van onze camping

Check prijzen en beschikbaarheid

Camping Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een leuke camping op de Utrechtse Heuvelrug? Camping de Grebbelinie biedt alle mogelijkheden voor een leuke vakantie in eigen land. Boek direct een vakantie en kom genieten op onze camping nabij de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Genieten op een camping op de Utrechtse Heuvelrug

Door de centrale ligging van onze camping zijn we goed bereikbaar vanuit alle windstreken. In de omgeving vind je verschillende steden en natuurgebieden voor een leuk dagje uit. Dat is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam! Boek een vakantie op onze ruime kampeerplaatsen en ontdek wat deze prachtige omgeving je te bieden heeft.

Vakantie boeken

Ontdek eerst de campingplaatsen

Minicamping in de natuur

Camping de Grebbelinie wordt ook wel een minicamping genoemd, zonder daarbij tekort te doen aan de kwaliteit en plezier. Integendeel zelfs, op onze minicamping op de Utrechtse Heuvelrug wordt extra tijd besteed aan de faciliteiten en jouw verblijf.

Bezoek onze camping op de Utrechtse Heuvelrug

Overnachten op een camping op de Utrechtse heuvelrug

Wij vinden het belangrijk dat je een kampeerplaats hebt die aansluit bij jouw eigen voorkeuren. Zo hebben wij centrale plaatsen die rondom een speelveld en de zwemvijver liggen, maar ook als je iets meer rust zoekt hebben wij de comfortplaats voor jou. De tent staat vlak bij de bosrand en je staat midden in de natuur. Deze plek is perfect als je toe bent aan tot rust komen in jouw vakantie.

Voor de liefhebbers bieden wij een kampeerplaats met privé sanitair, een toilet, wastafel en een douche. Deze campingplek heeft een oppervlakte van 100 – 150 m² en de campingplek heeft een eigen watertappunt en afvoer. Voor de fietsvakanties of voor kleine tenten hebben we speciale kleine plekken zonder stroom. Voor deze plekken hoef je niet te reserveren. Bij aankomst op de camping kiezen we een mooie plek uit.

Hou je toch van iets meer luxe? Ga voor een echte glamping vakantie in een van onze luxe verhuur mogelijkheden. We hebben de Pipowagen, een Safarilodge voor 4- of 6 personen, een Podge, een Trekkershut, een vrijstaande hotelkamer Key West en een vakantiehuisje. Heb je interesse in een van deze verhuurmogelijkheden, klik hier voor meer informatie.

camping Utrechtse heuvelrug

Ontdek de camping

De verschillende faciliteiten op de camping zullen jouw vakantie compleet maken. Zie hieronder welke verschillende faciliteiten er zijn:

Jong en oud zullen zich goed vermaken op onze camping. Wij zijn dan ook een echte familiecamping. Heb je vragen over de faciliteiten? Neem dan contact met ons op.

Camping Utrechtse Heuvelrug

Bezoek de Utrechtse Heuvelrug

Er is genoeg te doen op onze camping! Maar ook wanneer je er een dagje op uit wilt is er genoeg te doen. Zo zijn er verschillende prachtige wandel- en fietsroutes die je de prachtige natuur laten zien. Ook kan je met de kinderen naar Ouwehands Dierenpark Rhenen of het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Voor een museum die de kinderen echt leuk zullen vinden raden we aan om naar het Openluchtmuseum te gaan. Binnen is er een interactief verhaal over vroeger gaande, hier kan jong en oud door middel van spellen leren over vroeger. Buiten heb je overal gebouwen van vroeger, zoals een huisje waar papier wordt gemaakt, een ouderwetse snoepwinkel en een schooltje van vroeger. Het treintje rijd je overal heen en je kan altijd uitstappen als je iets leuks tegen komt. Deze uitjes zijn dichtbij de camping en echte aanraders!

camping Utrechtse heuvelrug

Leuke attracties in de buurt

In de omgeving van onze camping op de Utrechtse Heuvelrug is heel veel leuks te beleven. Bijvoorbeeld een van de vele kastelen bezoeken. Want daar kent de regio er erg veel van. Bijvoorbeeld Kasteel Huis Doorn, in Doorn. Dit kasteel was vroeger van de Duitse Keizer, en doet nu dienst als museum. Een ander mooi kasteel is Kasteel Amerongen. Dit kasteel is open voor bezoek, dus je kunt een mooi beeld krijgen van het kasteel (en zijn omliggende tuinen). Of bezoek de Pyramide van Austerlitz. Dit bouwwerk werd ruim 200 jaar geleden gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Het is het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug, en doet tegenwoordig dienst als speelparadijs voor de kids.

Een ander leuk uitstapje is de Grebbelinie. In het bezoekerscentrum van de Grebbelinie ontdek je alles over de Tweede Wereld Oorlog en de rol van de Veluwe in deze tijd. Je duikt hier de geschiedenis in en hoort verhalen, ziet de tijdlijnen en de foto’s uit deze tijd. Daarna kan je een wandeling maken langs de boomhutten waar de soldaten de wacht hielden.

Ja, ik wil een vakantie boeken!