Laatste informatie omtrent COVID-19

Check prijzen en beschikbaarheid

Camping Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een leuke camping op de Utrechtse Heuvelrug? Camping de Grebbelinie biedt alle mogelijkheden voor een leuke vakantie in eigen land. Boek direct een vakantie en kom genieten op onze camping nabij de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Camping Utrechtse Heuvelrug

Door de centrale ligging van onze camping zijn we goed bereikbaar vanuit alle windstreken. In de omgeving vind je verschillende steden en natuurgebieden voor een leuk dagje uit. Dat is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam! Boek een vakantie op onze ruime kampeerplaatsen en ontdek wat deze prachtige omgeving je te bieden heeft.

Minicamping op de Utrechtse Heuvelrug

Camping de Grebbelinie wordt ook wel een minicamping genoemd, zonder daarbij tekort te doen aan de kwaliteit en plezier. Integendeel zelfs, op onze minicamping op de Utrechtse Heuvelrug wordt extra tijd besteed aan de faciliteiten en jouw verblijf.

Bezoek onze camping op de Utrechtse Heuvelrug

Fijne faciliteiten

De verschillende faciliteiten op de camping zullen jouw vakantie compleet maken. Zie hieronder welke verschillende faciliteiten er zijn:

Jong en oud zullen zich goed vermaken op onze camping. Heb je vragen over de faciliteiten? Neem dan contact met ons op.

Camping Utrechtse Heuvelrug

Omgeving Utrechtse Heuvelrug

Er is genoeg te doen op onze camping! Maar ook wanneer je er een dagje op uit wilt is er genoeg te doen. Zo zijn er verschillende prachtige wandel- en fietsroutes die je de prachtige natuur laten zien. Ook kan je met de kinderen naar Ouwehands Dierenpark Rhenen of het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Beide dichtbij de camping en echte aanraders!

Leuke attracties in de buurt

In de omgeving van onze camping op de Utrechtse Heuvelrug is heel veel leuks te beleven. Bijvoorbeeld een van de vele kastelen bezoeken. Want daar kent de regio er erg veel van. Bijvoorbeeld Kasteel Huis Doorn, in Doorn. Dit kasteel was vroeger van de Duitse Keizer, en doet nu dienst als museum. Een ander mooi kasteel is Kasteel Amerongen. Dit kasteel is open voor bezoek, dus je kunt een mooi beeld krijgen van het kasteel (en zijn omliggende tuinen). Of bezoek de Pyramide van Austerlitz. Dit bouwwerk werd ruim 200 jaar geleden gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Het is het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug, en doet tegenwoordig dienst als speelparadijs voor de kids.

Ja, ik wil een vakantie boeken!